De unieke punten van de
EFA-SST snelloop spiraaldeur TK-100

 • Zeer energiebesparend door de EFA-THERM-lamel
 • U-waarde tot 0,74 W/m2 K
 • 100mm dikke lamellen voorzien van een zelfregulerend verwarmingslint
 • Unieke hermetische afsluitmechanisme EFA-AFM
 • Eerste 1-deursoplossing voor vrieshuizen
 • Toepasbaar bij -30oC tot +30oC
 • Tot 200.000 bewegingen per jaar
 • Standaard tot 4.000mm breed en 4.500mm hoog

Vraag hier documentatie of een offerte aan! Of maak een afspraak en laat u terugbellen!

   
  Unieke innovatie voor vrieshuizen

  De nieuwste innovatie op het gebied van snelloopdeuren, de TK-100 vriesceldeur. Het is de eerste een-deursoplossing voor koel- en vrieshuizen wereldwijd, die gelijktijdig hoge openingssnelheden en een hoge isolatiewaarde behaalt. Producten die opgeslagen liggen in koelhuizen worden tijdens de opslag en transport telkens onderbroken in het koelproces. Dit vereist enorm veel energieverbruik. De nieuwe vriesceldeur met speciale geïsoleerde lamellen van 100mm dik, minimaliseert het temperatuurverlies en is toepasbaar tot -30°C. Daarnaast is de deur voorzien van een speciale afdichtingsmechanisme die de deur hermetisch afsluit.
  Het EFA-AFM afsluitmechanisme

  Het innovatieve ontwerp van de EFA-SST®-TK-100 is geweldig. De deur is voorzien van een dagkant omvattend afdichtingsprofiel en een dynamische deurbladgeleiding. Daarbij is de geleiding en de spiraal verschuifbaar naar de wand. Het deurblad wordt in gesloten toestand door een actief geleidingsmechanisme (EFA-AFM®) geschoven en sluit in combinatie met de profielafdichting de deur vrijwel hermetisch af. Vergeleken met andere deurconstructies bevindt de montagekant zich altijd aan de buitenkant, namelijk de warme kant, om tegen koude gerelateerde slijtage te beschermen.

  Perfectie zit in de details

  De 100mm dikke geïsoleerde EFA-THERM lamellen van de EFA-SST®-TK-100 garanderen een betere isolatie dan ooit te voren. De lamellen bevatten standaard een thermische onderbreking en PU foam isolatievulling. In alle deuren worden verwarmingslinten gemonteerd die in de dagkant omvattend afdichtingsprofielen en contactlijstprofielen geïntegreerd zijn. Ze verwarmen de contactvlakken van de afdichtingen op het deurblad en de grond. Het resultaat van dit unieke ontwerp zijn U-waarden tot 0,74 W/m2K en de toepasbaarheid bij bedrijfstemperaturen tussen -30°C tot +30°C.

  SST-TK-100 o.a. geplaatst bij Kramer Fish in Urk

  De allernieuwste deur perfect voor koel- en vriescellen…
  … zoals visverwerkingsbedrijven, distributiecentra en koel- en vrieshuizen.

  Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!

  Bent u overtuigd van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt hier bijvoorbeeld ook gebruik maken van de handige productzoeker. U ziet dan direct welke snelloopdeur voor uw situatie het meest geschikt is.