De unieke punten van de
EFA-SST snelloop spiraaldeur ISO/60

 • Zeer energiebesparend door de EFA-THERM-lamel
 • U-waarde tot 0,8 W/m2 K
 • 60 mm dik deurblad
 • Unieke gepatenteerde oprolspiraal
 • Zeer isolerend en energiebesparend
 • Deurblad bestand tegen extreme windbelasting
 • Tot 250.000 bewegingen per jaar
 • Standaard tot 6.000mm breed en 6.000mm hoog

Vraag hier documentatie of een offerte aan! Of maak een afspraak en laat u terugbellen!

  Constante temperaturen

  Deuren in gekoelde ruimten moeten bestand zijn tegen zeer hoge belastingen. Topkwaliteit en perfecte afwerking dienen ervoor te zorgen dat alle onderdelen bestand zijn tegen koude en vochtigheid. De EFA-SST-ISO-60 is de ideale afsluitdeur als bij zeer frequente openingen een veeleisende isolering gewenst is, bijvoorbeeld in koelcellen. De EFA-SST-ISO-60 wordt overal gebruikt waar constante temperaturen moeten worden aangehouden. Een constante en exacte koeling is hier vereist om een gelijkblijvende kwaliteit te garanderen. Juist deuren zijn hier een gevoelige overgang tussen twee temperatuurzones.

  Isoleren en energiebesparend

  De EFA-SST-ISO-60 brengt twee deurtechnologieën van EFAFLEX samen in één innovatieve oplossing: de meerder malen gepatenteerde spiraal en de sterk isolerende lamellen. Bovendien worden luchtstromen en temperatuurschommelingen voorkomen door de hoogwaardige afdichtingen. Dankzij deze componenten ontstaat een uitstekend geïsoleerde deur. In gesloten toestand zorgt de dubbelwandige en thermisch gescheiden isoleerlamel van de EFA-SST-ISO-60 met een dubbele rubberen afsluiting voor de vereiste isolatie.


  60 mm dikke THERM-lamellen

  Een betere warmte-isolatie dan ooit wordt gegarandeerd door de 60 millimeter dikke EFA-THERM-isoleerlamellen, die standaard thermisch gescheiden zijn. Voor een uitstekende verticale en horizontale afdichting van de EFA-SST-ISO-60 zorgen de speciaal ontwikkelde details. Verticaal aan het frame wordt de deur geïsoleerd door thermisch gescheiden aluminium profielen met slijtarme afdichtingen. De horizontale ruimte tussen bouwaansluiting en deurblad wordt afgesloten door een actieve latei-afdichting van aluminium. Bij grote temperatuurverschillen kunnen beide afdichtingen optioneel worden uitgerust met verwarmingsbanden.


  SST-ISO/60 o.a. geplaatst bij Cotoneaster en McCain Foods
  Perfect voor koelruimtes...
  ...en verse producten, zoals bij Groot Conserven in Hoorn.


  Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!

  Bent u overtuigd van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt hier bijvoorbeeld ook gebruik maken van de handige productzoeker. U ziet dan direct welke snelloopdeur voor uw situatie het meest geschikt is.