De unieke punten van het
EFA-TLG lichtscherm

 • Bewakingshoogte van 2.500mm
 • Drievoudig lineaire resolutie
 • Gekruiste straatdetectie
 • Wereldwijd uniek en gepatenteerd
 • Overtreft alle veiligheidsnormen
 • TÜV-getest
 • Zelfcontrolerend veiligheidssysteem

Vraag hier documentatie of een offerte aan! Of maak een afspraak en laat u terugbellen!

  Voor absolute veiligheid

  Een in de zijgeleiding geïntegreerd lichtscherm type TLG, met een hoogte van 2500 mm, zorgt voor een optimale bescherming. Het lichtscherm wordt afgeschakeld tijdens het sluiten van de deur, slechts enkele centimeters onder de onderbalk (EFAFLEX Patent). Wanneer er zich in het bereik van het lichtscherm een voorwerp bevindt (zelfs met minimale afmetingen), dan zal de deur zijn sluitbeweging stoppen en direct openen. Het door de TÜV in Duitsland gekeurde systeem is uniek in de wereld en volledig zelfcontrolerend.

  Overtreft alle veiligheidsnormen

  Het TLG lichtscherm is standaard ingebouwd bij de deuren breder dan 5000mm uit de Serie S. Daarnaast is het bij de premium uitvoeringen ook standaard geïntegreerd in de zijgeleiding. Bij alle andere deuren uit de S-serie is het mogelijk om het lichtscherm toe te passen. Het voordeel is dat de standaard fotocel en de contactlijst niet meer noodzakelijk zijn. Voor een relatief kleine investering haalt u de hoogst denkbare veiligheid voor mens, voertuig en deur in huis.

  Gekruiste infraroodstralen

  Het is ons doel ook op het gebied van veiligheid pionierswerk te verrichten aangezien unieke deuren een uniek veiligheidssysteem verdienen! Als u botsingen in het onderste gedeelte van uw deur, waar bijna 90% van alle aanrijdingen plaatsvinden, wilt voorkomen, dan maakt u met ons TÜV-geteste infraroodlichtscherm EFA-TLG de juiste keuze. Dankzij kruisende infraroodstralen ontstaat vrijwel één vlak dat zelfs de kleinste hindernissen contactloos kan waarnemen.


  In de zijgeleiding geïntegreerd lichtscherm type TLG
  Wanneer binnen het bereik van de EFA-TLG zich een voorwerp bevindt...
  ...dan stopt de sluitbeweging en opent de deur direct.

   

  Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!

  Bent u overtuigd van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt hier bijvoorbeeld ook gebruik maken van de handige productzoeker. U ziet dan direct welke snelloopdeur voor uw situatie het meest geschikt is.