De unieke punten van de
EFA-SCAN laserscanner

 • Gepatenteerde wereldprimeur
 • De eerste laserscanner voor deursystemen
 • Dynamisch scanbereik
 • Intelligente herkenning van beweging, snelheid, afstand en richting
 • Immuun voor omgevingsfactoren
 • Geschikt voor buitenmontage
 • Ingebouwd in de kolom of in een aparte beschermingspaal

Vraag hier documentatie of een offerte aan! Of maak een afspraak en laat u terugbellen!

  Gepatenteerde wereldprimeur

  Wederom presenteert EFAFLEX een geheel nieuwe en gepatenteerde technologie. De EFA-SCAN is de eerste laserscanner voor bij deur wereldwijd. De EFA-SCAN vult de taak van impulsgever en veiligheids- systeem beter in dan elke andere technologie in de markt. De volledige laserscanner wordt direct in de kolom van de deur of in een beschermingspaal gemonteerd. Hierdoor kunnen velen deuren van EFAFLEX naderhand met een revolutionaire laserscanner uitgevoerd worden. De EFA-SCAN scant horizontaal met een detectiehoek van 95° naar beneden en scant het gebied ook 6° verticaal en dit 16.000 keer per seconde.
  Intelligente herkenning

  Niet alleen beweging wordt gedetecteerd maar ook snelheid, afstand en richting zodat de deur altijd op tijd en alleen wanneer noodzakelijk opengaat. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen lopend en rijdend verkeer. Er kan een statisch detectieveld direct voor de deur ingesteld worden zodat de deur bij beweging of stilstand in dit gebied niet zal sluiten. Dit wereldwijd gepatenteerde systeem is tevens ingesteld dat de deur niet geopend wordt bij regen, sneeuw of andere weersomstandigheden. Hierdoor is de laserscanner dus ook uitermate geschikt voor buitenmontage.

  Dynamisch scanbereik

  In het statische beveiligingsveld net voor de deur reageert de EFA-SCAN als een beveiligingssysteem: Wanneer de laserscanner een bewegend of een stilstaande hindernis detecteert voorkomt de laserscanner dat de deur sluit. Wordt er in de dynamische detectiezone een reeks van goederen geplaatst dan herkent de laserscanner dit en sluit dit object bij de volgende scan uit als een bron van gevaar. Op deze manier beschermt de EFA-SCAN uw deur actief en verhindert ongelukken. De EFA-SCAN heeft een dynamisch scanbereik van 10 x 10 meter.


  De EFA-SCAN detecteert beweging, snelheid, afstand en richting.

  Mogelijkheid montage in een aparte beschermingspaal
  De EFA-SCAN heeft een dynamisch scanbereik van 10x10 meter.

   

  Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!

  Bent u overtuigd van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt hier bijvoorbeeld ook gebruik maken van de handige productzoeker. U ziet dan direct welke snelloopdeur voor uw situatie het meest geschikt is.